31 juli 2024

Kallt om benen i väntan på tåget

 

Det var inte så många grader på termometern denna tisdagsmorgon. Man märker tyvärr även att det sakta blir mörkare om morgnarna. 


Ja, det kändes kallt om benen när jag stod och väntade på tågbytet men som tur var kom ju värmen sen. Den här veckan ska det ju bara kanonväder! Lyckos alla som är lediga säger jag bara. 


Efter jobbet fick jag minsann skjuts hem! Hannah hade varit inne och gjort storstan så jag kunde åka med henne hem. Lyxigt värre! 


Väl hemma upptäckte jag att mat behövdes inhandlas så slängde ihop en inköpslista och drog till mataffären. Hämtade även Leah som kom med tåget så hon också kom hem. 

Dagens bästa var helt klart när vi åkte och badade! Helt genomvarm efter dagen så det var riktigt skönt även att jag tyckte vattnet var något kallare än tidigare. Uppfriskande var det. Dessa kvällsbad kommer saknas i höst och vinter. 



//Sofie 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej 👋 jag följer dig här på bloggen emellanåt och måste bara säga att du har så himla fina klänningar 👌. Men hur orkar du med att pendla så långt till jobbet ? Mvh Karin

Zouphie sa...

Kul med en kommentar, får dem så sällan så höll på att missa din😅 det jobbigaste med att pendla har jag insett är allt tågstrul och det är tyvärr väldigt återkommande... Får se vad det blir i framtiden sen. Man vet aldrig🙂