01 augusti 2024

Hugos födelsedag!

 Igår var det ingen vanlig dag för då var det Hugos 16årsdag hurra hurra hurra! 


Både han och jag gick upp tidigt för att åka till jobbet så för första gången sen han föddes blev det en födelsedagsmorgon utan sång och frukost på sängen. Hugo ville själv bli firade på eftermiddagen/kvällen så då fick det bli så. 


På lunchen drog kollegorna med mig till mataffären och det slutade med inköp av naturgodis för min del. Så dåligt inflytande de har! 


Dagens bästa var ändå köpet av en iskall fanta lemon zero. Dricker typ aldrig läsk här på jobbet men den här är ju så god! Behövde extra energi då vi är kort med folk den här veckan. Då blir det tröstätning och läskdrickning för att orka. 


Strul med tågen på hemvägen? Jajamän! På den punkten gör östgötatrafiken en aldrig besviken. Tyvärr. 


När jag väl anlände till stationen passade jag på att göra lite ärenden innan jag åkte hem. Typ tvätta bilen i biltvätt. Hade en rabattkupong på halva priset så gäller ju att passa på. 


Väl hemma igen blev det skönsång och presentöppning för vår nyblivna 16-åring! Att mitt barn blivit så stor, han är ju snart ikapp sin mor! 


Pontus hade sen lagat raggmunk efter födelsedagsbarnets önskemål. 


Och sen förstår ni gjorde vi något Hugo längtat efter: Vi övningskörde! 


Vi började på ett stort öppet industriområde (som sig bör) och efter en timme avslutade vi övningskörningen med att Hugo körde hem oss. Gick hur bra som helst så det är bara att fortsätta köra en massa nu så kommer det gå galant. 

Såklart blev det även födelsedagstårta och därefter tog vi ett kvällsbad allesammans. 


Hugo var så nöjd med sin födelsedag. Han var så glad för presenterna men mest glad var han över att få köra bil. Tänk om två år kan han köra på oss utan övningsskylten där bak. Det är sjukt. 


//Sofie 

Inga kommentarer: