05 augusti 2024

En sämre start blev till en bättre

 


Fredagen började prefekt! Vattenläcka i källaren = inget vatten i huset... Pontus upptäckte det innan han gick och la sig kvällen innan så han hann fylla ett par hinkar med vatten att ha till toaletterna iallafall. Jag behövde verkligen duscha så vad göra?


Dra till sjön för att bada! Tyckte temperaturen var sval när jag gick ut genom dörren. 6 grader visade termometern i bilen. Härligt sommarvämre så här klockan 04.45 en fredagsmorgonen i början av augusti. 


Det var så fint vid sjön. 


Och skönt! Det var riktigt varmt i vattnet (jämfört med luftens temperatur). 

Från en katastrofal start på dagen till en alldeles underbar start. Det var så underbart att kunna bada och tvätta sig i sjön innan jobbet. 


Däremot glömde jag matlådan hemma så fick köpa mig en färdigrätt till lunch. Pasta med biff som smakade mycket godare än vad jag trodde. 

När jag kom hem på eftermiddagen så packade vi ihop oss och drog ut på sjön i det fin fina vädret! 


Hugo var iväg på sitt så Leah tog med sig en kompis. 


Vi stannade till mitt ute på sjön och badade i kvällssolen. Bland livets bästa. 

Jag hoppade pch dök för glatta livet vilket jag fick ångra. Fick vatten i båda öronen  och det var inte skönt alls... jag har varit "duktig" och inte hoppat/dykt när jag badat men nu kunde jag inte hålla mig och det fick jag sota för. Men kul var det! 


Vi åt tacos medan vi åkte. Kom fram till en liten ö där vi la intill. Jag var så trött så jag somnade rätt snart medan de andra badade, fiskade och grejade med allt möjligt. Det har varit en intensiv vecka på jobbet och det tog nog ut sin rätt för jag somnade på en gång jag la huvudet mot kudden. 



//Sofie 

Inga kommentarer: