27 augusti 2024

Vackra blomster

 


Som sagt det märks för varje dag att det blir mörkare och mörkare om morgnarna och denna måndagsmorgon när vi drog för att bada var det rätt så mörkt. Men det ljusnar och andra sidan fort också och det gick att ta sig i sjön ändå, det gjorde det faktiskt. 


Ja det tränades också denna dag och... 


Promenerades med bästa Ebbe i det fina eftermiddagsvädret. Den här veckan är en liten "mellan vecka" för min del. Vad menar jag med det så säg. Jo, skolan drog typ igång i slutet på förra veckan med upprop och introduktion men det är först måndag och tisdag nästa vecka som första kursen börjar. Jag hade inte riktigt fattat det för isåfall hade jag jobbat även dessa dagar. Men får väl göra det bästa av det. Typ förberedda mig så gott jag kan. 


Har fått så fina blombuketter som pryder vårt hem. Den här fick jag av manna och så fick jag även en bukett av Frida. Kanske skulle satsa på lite blomster i trädgården till nästa år så jag kan plocka in så här fina buketter hela somrarna. 


Så himla fint ju! 


Lagade middag av sånt vi hade i kylen som behövdes gå åt. Köttfärs som kryddades med tacokrydda blandades med gårdagens ris som blivit över. Lite sojabönor, paprika och en sås gjord på turkiskyoghurt och alla slattar av tacossås vi hade kvar i kylen. Såg ut som kattmat men smakade helt okej. 




//Sofie 


Inga kommentarer: