26 augusti 2024

Schizofrent väder

Söndag och den här söndagen bjöd på varierat väder. Vaknade upp till spöregn men sen blev det uppehåll på himlen så vad gjorde vi då mån tro? 

Drog och badade såklart! Det är höstlikt nu när man kliver i vattnet och det ligger löv som fallit från träden. Men än går det och bada och även tvätta sig i vattnet men ett par grader kallare och det blir jobbigt att få ur schampot ur håret. 

Vi hade en av bilarna stående inne i stan så Pontus och jag tog med Ebbe på en promenad in för att hämta den. Vi har en rätt värdelös promenadväg in till stan. Ingen direkt gångbana att gå på... 


Och när vi kommit halvvägs så öppnade sig himlen och regnet det total öste ner över oss. 


Det tog dryga timmen att gå till bilen och fy fan så blöta vi var när vi kom fram. Det var ungefär som att jag badat en gång till fast med kläderna på. 

Åt lunch när vi kom hem sen igen och hade det lite segt innan jag frågade Hugo om han ville övningsköra och det ville han. 


Så vi satte på skylten och for in till Boxholm en sväng. 

Hälsade på Frida som var hemma med Lykke och Majken. Lykke och Majken ville väldigt gärna också åka bil med Hugo så vi tog en tur med tjejerna bort till mamma och pappa. Lykke tyckte Hugo körde bra och Majken tyckte han körde långsamt. 


Vi fick fika där och tjejerna spelade spel på paddan, gungade och tjatade om att gå och bada trots bristen på badkläder. 


Dekorerade även lite fint på mamma och pappas uppfart. Åkte sen tillbaka hem med tjejerna och fick även träffa Tilde och Erik en sväng innan vi for hemåt igen. 


Ja, det var min söndagen det. Helgerna de är härliga men fy så fort de går. Även om jag tycker veckorna också går fort så går aldrig vardagarna lika fort som helgerna. Det är något med det där alltså. 



//Sofie 


Inga kommentarer: