25 augusti 2024

Fredagsfika

Ännu en fredag och så underbart det är med fredagar ändå. Alltid en go känsla när den dagen infaller vare sig man jobbat hela veckan eller inte. Även när jag jobbade helg tyckte jag ändå fredagar var något speciellt. Inte lika sköna som lediga fredagskvällar och helger såklart men ni fattar. 


Jag hade som plan att köra cardio på gymmet och var inte alls taggad på det. Men det var bara att bita i det sura äpplet. Körde järnet tio minuter var på dessa sex olika maskiner. Fick hämta andan emellan och sen körde jag på med nästa. Blir inte lika "tråkigt" som att stå och på en och samma maskin i 60 minuter. Får göra man kan för att lura hjärnan ibland. 

Sen tänkte jag åkt och badat men det regnade så fick bli duschen istället. 

Förmiddagen ägandes åt lite mer digitalt men denna gången inte upprop utan lite intro angående att studera på distans. 


Var förbi skomakaren och lämnade in både skor och en väska som behövdes lagas. Gick då även förbi Erikshjälpen som hade öppet och körde halva priset på kläder och skor. Fynade dessa skor för endast 40 kr. Både snygga och sköna var de så hoppas de kommer hålla för de är redan ett par favoriter. 


Hann även med att rasta mig själv och min promenadkompis på en promenad tillsammans innan jag åkte för en fikadejt med Cissi. 


Vi åkte till konditoriet i Väderstad som levererade gofika som alltid. Så mysigt att få sitta i lugn och ro och bara pladdra på om ditten och datten. Vi hann även med en sväng in till Rusta för lite nödvändig shopping. 


På kvällen sen hade Pontus och Leah ordnat middagen och även efterrätt, älskar efterrätt! Kändes lite kaka på kaka när jag varit och fikat men lite slank allt ner. Efterrätt är ju bland det bästa i livet ändå. 




//Sofie 
 

Inga kommentarer: