19 augusti 2024

Segare typ av söndag

Vaknade tidigt pga av djuren (som vanligt) men lyckades faktiskt somna om igen sen efter att ha utfodrat de fyrbenta. 


Som alltid nuförtiden blev det ett morgondopp för att vakna till liv. En sån här dag kändes det extra skönt att få börja dagen med att svalka både kropp och knopp. 


Åt sen äggmackor med färskpressad apelsinjuice till frulle på altanen. 

Jag var så trött och seg men orkade med att röja nere i tvättstugan, vattna blommor, fixa i ordning kaoset i köket och sånt kul. Skulle till att dammsuga men där tog energin slut. 

Gick över en sväng till grannarna för att hämta hem lite vi glömde där igår. Så blev kvar där en stund innan vi var tvungna att gå hem igen för att fixa käk. Hugo hade match så behövde äta innan. Orkade vi laga mat? Svar nej. Vi köpte pizza för smidighetensskull. 

Drog sen iväg för att se Hugo spela med U-laget.  


Ebbe var måttligt intresserad som vanligt. Han är ju rätt lat vår hund så att bara chilla och kolla på fotboll borde ju vara hans melodi men icke sa nicke. 


Det var mörka moln på himlen men vi slapp regnet som tur var. Fast vi slapp inte myggenasen tyvärr. De var väldigt många och väldigt irriterande. 


Matchen slutade iallafall med vinst, 5-3! Himla gött. 


När vi kom hem sen var det till att ta kväll. Åt en macka och förberedde inför morgondagen innan det blev sängen för min del. Somnar alltid först i den här familjen. Ja, även Ebbe är kvällstrött så när jag går upp för att lägga mig kommer han alltid efter. 



//Sofie 

Inga kommentarer: