14 augusti 2024

Röda skor

 


Hittade dessa fina röda nere i skogarderoben igår. Så de fick åka på i ett försök att liva upp denna tisdag.  

Jättesköna och fina skor MEN helt värdelösa kom jag på. De liksom glappar när jag går. De är inte förstora för jag skulle inte kunna få i fötterna i en storlek mindre utan de är väl bara såna i modellen? Skulle typ behövt ett spänne tvärsöver fotryggen så skorna suttit på ordentligt (men förmodligen varit rätt fula då). 

Synd på annars så fina skor men tur ändå att jag bara gav 30 kr för dem på Sellpy. För de härnskornq kommer jag tyvärr inte använda så mycket. Får sälja eller skänka dem vidare. 

När jag stressade från jobbet till tåget hände det som jag avskyr. Bommarna stängdes ner och klockan var bara minuter från att mitt tåg skulle avgå. Ja, trodde jag alltså. För det var ju SÅKLART försenat! Alltså jag hatar det så mycket så jag spyr på det. 


Tjugo minuter sen blev jag men får väl vara glad att jag kom hem. 


Hann bara hem och vända typ. Vi packade sen in oss alla i bilen och for iväg. Hugo skulle köpa däck till sin a-traktor som han hittat på blocket så först åkte vi dit. Därefter blev det biltema i Jönköping då Pontus hade ett ärende dit och sen A6 där vi handlade presenter och även åt kvällens middag. Sista sommarlovskvällen då skolorna ju drar igång igen dagen efter så lyxade till det och åt sushi. 


Klockan var rätt mycket när vi kom hem så jag gick typ direkt upp och la mig. 



//Sofie 



Inga kommentarer: