19 augusti 2024

Mörkare morgonbad

 

Sista vardagen för veckan inleddes som de andra dagarna innan. Det blev en sväng till gymmet och sen åkte vi och badade. Men det blir mörkare och mörkare för varje dag nu. Avskyr det men vad kan man göra. Får försöka göra sommarsaker så länge som möjligt för att dra ut på det härliga. 

Fredagen sattes i färg med hjälp av dessa fina rosa skor! Köpte dem på rea för ett tag sedan och nu fick de premiäranvändas. Anna Field är märket, ett favorit märke har jag kommit på då jag har flera par skor därifrån och jag gillar dem alla. 


På lunchen drog vi iväg ett gäng från jobbet och åt sååå god mat! Ett äkta kebabställe och det märktes på maten. 

Åt oss alldeles proppmätta allihopa och sen blev det till att försöka jobba med matkoma. Kanon! 


Åkte med ett senare tåg hem då det var lönekörning så vi hade massa att göra på jobbet. Hamnade vid ett bord på tåget hem vilket var rätt skönt. Brukar inte sitta vid sån plats då de alltid blir upptagna först. 


När jag kom hem så kom även svärföräldrarna, Linus och Gösta på besök. Hugo har fått igång sin a-traktor till Linus stora lycka så de åkte iväg en sväng med den. 


Vi grillade och åt middag på altanen men Gösta ville mest gosa. Eller fjäska för att få sig en matbit för det vill han ju gärna ha. 


Var så trött efter att vi ätit så satte mig i soffan och då var Gösta snabb på att göra mig sällskap även där. Han är en riktig knähund som vill vara nära. 

Hugo och Linus kom tillbaka till sist efter sin tur med bilen så då åkte vårt besök hem igen.  Jag försökte kolla på tv:n men insåg att det var bättre att jag gick upp och la mig då jag  ar aå himla trött.

Den stundande helgen kändes väldigt efterlängtad! 




//Sofie 


Inga kommentarer: