12 augusti 2024

Varierande väder


Lördagens morgon inleddes med ett bad. Dock ett rätt kallt bad den här gången. Det blåst en massa så det var nog det som spökade. Kändes nästan höstigt i luften och det är ju ett ord man inte vill lägga i sin mun redan i augustimånad. 


Vi drog sen in till Biltema en sväng då det skulle inhandlas diverse saker till Hugos a-traktor. Roligare butiker finns ju men ibland får man offra sig. 


När vi kom hem sen blev det lunch och lite förberedelser. Vi skulle iväg till Asby på eftermiddagen för att hänga lite med släkten. 


Det var sol när vi kom men sen kom världens störtskurr så fick hoppa in i sjöboden och ta skydd. 


Finns det hjärterum så finns det stjärterum eller vad är det man säger? 


Sen sprack vädret upp och det blev soligt och fint igen. Dock blåsigt men men. 


Det lektes med dessa lampor. Principen den samma som i mästarnas mästare. Då ska stå med händerna på ryggen och när en lampa släcks gäller det att vara först. Riktigt kul särskilt eftersom jag vann. 


Pontus hittade sen en ny liten grill som ham monterade ihop så vi skulle kunna grilla. Vi skulle åka iväg tidigare så vi grillade lite tidigare än alla andra. 


Mysigt att träffa alla även om det bara blev en stund. 


Pontus och jag for sen in till stan för att stå som vakter på den årliga crusingen. 


Det var åt Leahs innebandylag för att tjäna pengar till deras lagkassa. Rätt smidigt att jobba ett par timmar mot att behöva sälja en massa skit som vi annars hela tiden får göra. 

Var inte så värst betungande och bra plats hade vi där vi stod och kunde se alla fina bilar som passerade. 


Det flöt på bra och alla var på gott humör även de vi fick säga till. 


Men det var rätt jobbigt att stå? Vi stod där i nästan tre timmar innan vi blev avbyta. Det kändes i benen och fötterna faktiskt. Låter mesigt men det kan vara jobbigt att bara stå. 


Åkte sen hem och kollade in när Sverige tog sitt fjärde OS-guld! Beachvolleyboll är ju väldigt roligt att kolla på. Sån sport man bara ser när det är OS. 




//Sofie 


Inga kommentarer: