30 augusti 2024

Vad hände denna onsdag egentligen?


Träning inledde denna onsdag och sen då? alltså jag kommer typ inte ihåg. Jag tog ju för fan inte någon mer bild under hela jäkla dagen och det är fredag när jag sitter här och ska skriva om onsdag. Minnet mitt är bra men kort. Eller kanske mest kort. 

Jag vet att jag gick hundpromenad och det badades såklart. Jag hämtade även ut mina skor samt en väska som jag lämnat in hos skomakaren för lagning. Kontant betalning var det som gällde där så fick leta ihjäl mig efter en uttagsautomat och när jag betalat fick jag såklart växel tillbaka... Jag äger inte enes en plånbok har bara för korthållare. Helt värdelöst men jag hittade en tiggare utanför Hemköp som blev överlycklig över att få en peng i sin tomma mugg.  Tycker jag det är jobbigt med det kontantlöst samhälle, vad ska då inte tiggarna tycka? Fast tiggare utanför affärer är ju rätt sällsynta nu för tiden och det kanske har sin förklaring. Tycker egentligen att kontanter ska finnas men alltså jag använder det aldrig själv. Jag har som sagt till och med slutat använda plånbok för den var bara stor och klumpig att gå omkring med när jag ändå bara har körkort och betalkortet. 


På eftermiddagen kom mamma förbi en sväng och vi åkte till en loppis där jag fyndade en stor kruka och två klänningar. Klänningarna gav jag endast 50 kr för och det var tur för ingen av dem passade när jag kom hem. Orkade inte köa för att prova dem och de kostade ju inte så många tior. Pengarna går ju dessutom till välgörenhet så jag får väl bara skänka klänningarna vidare igen. 


Vi åkte sen till ett par till affärer innan mamma skjutsade hem mig. 


Ja det var väl den onsdagen det. Typ. 




//Sofie 




Inga kommentarer: