08 augusti 2009

Ännu en dag gången

Hemma hos Pontus mormor så hittade Hugo dessa roliga saker att dra in och ut och smälla igen med. Hugo älskar verkligen att stå och smälla i dörrar och skåp, det är livet det:)

Har varit en lugn dag idag, gud så skönt! I morse så åkte vi in till Pontus mormor och åt lite (haha lite kanske är att ljuga.) frukost hos henne. Sen mitt på dan så var jag och Hugo inne i stan och träffade Linda och Teddy. Var ett tag sedan vi sågs sist så det var trevligt:) Det var aktiviteter i hela stan så det var mycket folk ute. De åkte crusing (stavning?) med massa 50-tals bilar och så var det livemusik till. Vi fikade lite och snackade skit:) När vi kom hem så däckade Hugo inne i sin säng. Han var helt utmattad av värmen stackarn.

Jocke kom förbi en sväng sen också och pratade lite strunt. När han åkt så ringde mamma och frågade om vi skulle göra något särskilt ikväll och det hade vi inte planerat. Så hon, pappa och Lucas kom hit med lite mat så grillade vi tillsammans. Ja Sandra kom förbi en sväng hon också. Eller en sväng hon åkte precis härifrån haha. Jäkla människa som ska dröja sig kvar så länge:-)

Nu ska jag ta en titt på TV:n och är det inget att ha så blir det nog sängen. Jag hade tydligen snarkat i natt så Pontus hade fått putta på mig med jämna mellanrum. Jag brukar aldrig göra det annars. Sista veckan när jag var gravid var jag visst lite jobbigt med snarkningarna men aldrig annars. Så det ska bli intressant att se vad Pontus säger imorgon, om jag snarkat då också:P

//Sofie

1 kommentar:

EmmaSandberg sa...

Tack så mycke :)
jag är livrädd för förlossningen eftersom den ligger i säte och verkar inte vilja vända på sej :p