03 augusti 2009

Kors i hela taket!

Hugo sov enda tills klockan var halv nio imorse!!! Halv nio! Utan att ha vaknat en enda gång under natten eller tidiga morgonen!!! Detta är nästan värt att fira:) Fast nu blir det säkert som Pontus och jag pratade om igår. På måndag nästa vecka så drar skola och dagis igång och gissa vem som säkert kommer börja sova länge då? Jo Hugo... Han har ALDRIG sovit såhär länge tidigare! Så nu lär vi säkert få växka honom varje dag han ska upp till dagis sen, och han som har ett sådant trevligt humör när man väcker honom.

Idag så kanske Maria kommer förbi en sväng eventuellt, firar Hugo lite i efterskott. Pontus han jobbar idag igen efter sin semester. Känns lite tomt när man är van att ha hela familjen hemma om dagarna nu mer. Imorgon så ska jag jobba igen också. Men jag känner verkligen inte för det. Usch jag trivs inget vidare där jag är nu. Eller jag trivs med jobbet och arbetsuppgifterna men allt annat runt om. Att inte kunna någonting utan hela tiden fråga om hjälp är lite jobbigt. Jaja det är ju bara fyra dagar till sen så...

Nu har jag verkligen försökt lägga upp lite bilder men det är något fel på våran jäkla dator! Så trött jag blir! Aldrig ska det få gå smidigt med någonting... Nu skriker Hugo så jag måste gå och se vad han har för sig inne i sin säng.

//Sofie

Inga kommentarer: