16 augusti 2009

Grattis svärmor:)

En bild på Hugo när han skulle följa med ut på en inlines tur för några veckor sedan... Ska man åka i sådana höga hastigheter så måste man ha hjälm! Men det tyckte inte Hugo om...

Idag har vi firat Pontus mamma som fyller år. Egentligen är det imorgon men vi firande det en dag i förväg. Så Grattis i förskott:) Vi har varit ute i Asby och gratulerat och ätit tårta. Som förövrigt var bakad av mig och Pontus, dock med liite hjälp av Henrik och Hugo också. Fick kolla på en massa bilder från svensexan igår med. Det var skojigt:) Henrik hade både tagit kort och filmat så det var mycket att titta på. Jag kan inget annat än säga att Krille var tuff som inte ballade ur när de tog fram dräkten han skulle ha på sig. Jag hade vägrat! Haha.

Nu är det kväller och natter här i Ljungsäter. Hugo är på G att bli förskyld vilket är tråkigt...Jag känner mig faktiskt inte helt hundra heller i kroppen. Hoppas bara det vill gå över. Jag gav Hugo lite alvedon nu innan han skulle sova så jag hoppas han sover bra inatt. Det har han nämligen inte gjort de senate nätterna, det har varit mycket gnälligt. Har väl med allt nytt att göra kan jag tänka. Sen att han inte verkar vara helt hundra spelar väl också in. När barnen börjar på dagis kommer sjukdomarna likt tomten kommer på julafton haha.

Hade det förövrigt rikigt trevligt igårkväll tillsammans med Hannah och Lotta, det får vi göra om snart igen! Kanske med en utgång då också:) Tyvärr var ju Hugo inte på sitt bästa humör så det tog lite men annars så hade var det riktigt trevligt med bla HippHipp marathon säsong 2:-) Go HippHipp!!

Nej nu ska jag sova
God Natt

//Sofie

Inga kommentarer: