20 augusti 2009

Back from school

Hade en tre timmar föreläsning idag. Tyvärr var den inte lika intressant som timmarna var långa men men. Håller på och stortvättar men vi har ingen mer stans att hänga tvätten! Torkvindan är överfull likaså torkställningen. Det är så det blir när man väntar med all tvätt tills in i det sista...

Igår så var jag ledig med undantag från ett obligatoriskt möte på stadsbiblioteket på morgonen. Gick rätt fort så det var inte så farligt. Sen åkte jag hem en vända och sen tillbaka till stan för ytterligare ett ärende. Om det blir något av det eller inte återstår att se, om det nu skulle bli det så skriver jag mer om det då. Emme kom förbi en sväng också på eftermiddagen. Vi gick på promenad och snackade skit mest. Tog en sväng till gymmet också på kvällen. Trodde det skulle vara tjock med folk nu när allt och alla slutat sin semester och börjar komma in i vardagen igen. Men icke, det var hur lugnt och skönt som helst! Det gillar jag.

Ikväll så är vi bjudna på lite kvällsmat hos Nettan, Pontus moster, så det ska bli trevligt:) Vet inte om jag ska ta mig i kragen idag igen och gå till gymmet. Har egentligen som regel att gå varanna dag men har jag tid över så kan jag ju lika gärna passa på... Förr eller senare måste väl min envisa mage vilja krympa ihop igen. Annars blir det väl en hundpromenad och det är ju bra både för mig och Poker. Tror Poker uppskattar det mest faktiskt haha. Min söta lilla damphund. Han är alltid såå glad! Det smittar av sig och det är ju bara bra:-) En liten glädjespridare är aldrig fel.

Nu åter till min matlagning. Håller på att ska göra kycklingfileé med wokgrönsaker (Pontus och jag har tänkte testa en vecka utan kolhydrater (det ska ju verkligen vara såå bra hör man ju överallt och även om jag är skeptisk så ska jag prova och fungerar det inte så kan jag gotta mig i det sen. Och fungerar det kan jag gotta mig i att sifforna sjunker på vågen. Så jag får ju ut något positivt av det vad resultatet än blir. Så nu är det upp till bevis haha). Nu kallar kyckling på mig!!

//Sofie

1 kommentar:

Hanna sa...

Snyggast. Eller hur? Haha. Så normala är vi här i Mantorp :D

Kram