11 augusti 2009

Jävla katt

Ikväll har det inte varit roligt att vara kattägare... Pontus var iväg och jobbade ett par timmar och när han kommer hem så luktar det bajs på hela nedervåningen. Jag kollar Hugos blöja men det är ingenting. Pontus går in i vardagsrummet och gissa vad? Hela jävla soffan är nerbajsad! Jäkla katter..Överallt var det bajs! Kuddarna, bordet, golvet etc. Så vi har ägnat oss åt städning denna kvällen. Kul. Är tänkt att vi ska ut på promenad sen också men det spöregnar utanför, känns inte så lockande precis.

Idag har vi annars varit på dagis och det har gått bra. Hugo var lite mer framåt idag. Man ser väldigt tydligt hur mycket de tar till sig. Imorgon lär det säkert gå ännu bättre. Sen åkte jag en sväng till skolan. Därefter hem en runda hämtade träningskläder och åkte till gymmet. Hann även med att hoppa förbi Synsam och lämna in några bågar jag har provat. För nu jävlar ska jag ha nya brillor! Kommer ta en vecka eller något innan de kommer så tills dess får jag stå ut med mina andra rätt så dåliga glasögon men men jag har ju överlevt det innan så det ska nog gå bra de här dagarna också.

//Sofie

2 kommentarer:

Ida sa...

Hejsan Sofie!
Det där lät inte alls mysigt. vi har ju också en katt och jag säger bara. Det är nog den sista som vi kommer äga, tror faktiskt att jag är en hundmänniska=)

Skulle ha skickat med din mamma bokstäverna i veckan som var men glömde dem varenda gång, så himla klantigt. Men de ligger ganska bra på bordet så när du ngn gång har tid är det bara att höra av sig=)

Ha det så gott och hoppas att soffan inte luktar alltför illa;)
Kram Ida

Ida sa...

Mycket fel i förra kommentaren. Menar att du kan komma och hämta dem när du vill men att du inte behöver stressa.
Ha det