10 augusti 2009

Dagis och skola

Idag har vi varit och skolat in Hugo på dagiset, eller iallafall börjat. Det gick jättebra! Hugo hade fullt upp med att kolla på alla barnen och leksakerna. Men han är ju klart yngst på avdelningen, min lilla lilla plutt! De flesta är ju runt 2 år och skillnaden blir ju nästan större i och med att Hugo inte går helt ännu. Han skulle kunna gå om han bara vågade men så fort han inte har något att hålla sig i så fegar han ur haha. Kanske att han blir lite inspirerad av de andra barnen nu:)

Sen så var det dags för upprop och skola för min del. Blev en del trixande med schemat här framöver då jag vill kunna vara med Hugo så mycket som möjligt under hans inskolning. Men jag tror det ska ordna sig. Har lyckats fixa allt som ska fixas med CSN också vilket känns skönt. Jag ångrade mig i sista stund och skickade in en anmälan om studielån också. Först tänkte vi att har vi klarat oss på mindre pengar innan så lär vi ju klara oss på bara bidraget nu. Men det är verkligen inte kul att leva precis på kronan varje månad. Vore skönt att veta att man har mer än matpengar kvar på kontot när räkningarna är betalda.

Hugo var hur trött som helst när vi kom hem från dagiset. Han sov i tre och en halv timme!!! Fast han var lika trött ändå nu på kvällen så efter vi varit och handlat, gått på kvällpromenad och ätit så somnade han sötisen. Robbie och William (som förövrigt är döpta efter Robbie Williams, bra Hannah!) har börjat vänja sig mer och mer med allt här hemma. Innan var det bara Robbie så sprang runt och kollade läget men nu har även William fått lite energi så han är på G nu också. Dock var jag inte glad inatt då jag vaknade x-antal gånger av att Robbie hoppade upp och la sig på mitt huvud! Jag hatar verkligen att ha djur/människor för nära mig när jag ska sova! De få få gånger som Hugo sovit brevid oss har jag inte kunnat sova alls. Och när vi hade katt hemma hos min föräldrar kunde jag inte heller sova ifall den hoppade upp och gosade ner sig i sängen hos mig. Nej det får vi vänja dem av med för här i huset sover katterna var som helst utan i min säng! Haha.

//Sofie

Inga kommentarer: