18 augusti 2009

En lektion

Hade jag idag. Den började 10 och slutade vid 12 så det var en rätt slapp dag för mig. Dock så är inte mina pojkar så pigga. Hugo hostade massa i morse när han vaknade och Pontus var helt förstörd i sin hals så det blev inget dagis idag. Hoppas det blir det imorgon, vore synd att missa för mycket av inskolningen. Men men är man inte frisk så... Fast Hugo piggnade till efter en rejäl tupplur så då fick han följa med mig till Boxholm och fira min mormor som fyller år. Eller imorgon rättare sagt men vi firade lite i förskott. Hugo charmade alla tanterna på boendet:) Såklart haha.

Hugo fick också ett par jättesnygga byxor och en tröja av sin snälla moster. Ska ta bild på honom när han har på sig det så får ni själva se:) Pontus han fick ta turen till veterinären som vi hade tid hos idag. Han klarade det galant trots att han kändes sig krasslig. Alla djuren skulle ha spruta. Plus att katterna hade fått skabb i öronen så de fick spola dem också. Ska hämta ut medicin på apoteket imorgon till dem så de ska fortsättas spolas i sina öron i två veckor. Det är dyrt att ha djur men det är de ju faktiskt värda:)

Fick värsta rycket förut när jag kom hem och började storstäda hela huset. Byte sängkläder och handdukar i badrummen. Slängde ut mattorna på vädring och städade båda toaletterna. Så nu är det rent och fint och det känns ju alltid bra. Har en känsla av att det inte kommer vara så länge då barn, hund och katter har en tendens att smutsa ner men men:P Efter jag städat så åkte jag in till Willys och handlade ett par saker som vi glömt, typ blöjor som var helt slut. Gick en långpromenad med Poker också efter jag varit i affären. Riktigt skönt var det ute ikväll. Sådana kvällar längtar man verkligen inte till vintern...

Nu ska jag duscha och sen är det sängen för min del.

//Sofie

Inga kommentarer: