30 december 2013

Årets nästsista dag

Det är 2014 snart. Helt galet att det snart är nytt år igen. Det går så fort. Fast om man skulle ta och sluta tänka att tiden går fort hela tiden kanske den skulle sluta göra det?

Idag har det hunnits med mycket i Ljungsäter. Haft stora tvättardagen här hemma, rensat och slängt en massa, varit en vända till tippen, gjort tusen ärenden på stan, varit en sväng i mataffären, renbäddat sängarna...ja ni vet massa såna där vardagliga måste saker. Inget märkvärdigt men skönt när det är gjort:-)

Köpte ju en ny hårddisk med. En som tåls att tappas i golvet. Det känns tryggt:-)

Skulle skaffat mitt nya gymkort idag också men såklart var det obemannat. Får göra ett nytt försök efter alla helgerna. När alla andra också ska börja träna igen. Jag har inte tränat sen i slutet av november/början på december. Slutade min medicinkur fredagen innan jul och sen har det ju varit jul...under julhelgerna blir det alltid dåligt med träning för min del men nu känns det extra när det var så längesen sist.

Jag som är så trött skulle behöva en extra energikick nu. Kanske skulle passa på att springa en tur imorgon. Nu när vi har sånt milt väder passar ju det perfekt. Vi får väl se vad som hinns med.

Ska umgås lite med min sambo nu. Passa på att njuta av de sista dagarna av min ledighet. På torsdag börjar allvaret igen...

//Sofie
Bjuder på en suddig selfie. Jag hade ingen aning om vad en selfie var förrän de tog upp det på nyheterna för att det var ett av de nya orden 2013. Så mé är jag:-) 

Inga kommentarer: