19 december 2013

Fredagkväll?

Nej det är det ju inte men det känns som det. Jag trodde ju att jag skulle jobba imorgon med men nej. Jag är ju ledig! Alltså är det lite fredagskänsla här hemma denna kväll må jag säga.

Jocke har varit en här sväng nu ikväll och han hade med sig pizza som ätits. Barnen har klättrat, hoppat och lekt med sin farbror. Nu sover de som stockar men kanske inte så konstigt efter en händelserik dag. Var och hämtade dem hos Elin efter jag slutat jobbet. De hade haft det så bra så och sovit bra hade de också gjort.

Hugo tycker det hade varit roligast med Lasse för Lasse är lika stor som Hugo säger han. Tror han menar att Lasse är i lagom storlek för honom:-) Lasse kan dra i kopplet och Hugo orkar hålla emot. Det gör han ju inte direkt med Poker i andra änden av kopplet. Men om några år kanske:-)

Pontus hade fått hem en chokladask från jobbet som de fått i julklapp av något företag. Gud så gott! Tänkte jag. Men det var inte gott. Fy så äcklig choklad. Såg så fint ut i sin fina kartong med sina fina praliner i men det var bara lögn! Smaken var skit och det är ju den som är viktigast.

Får tänka positivt! Där slapp jag proppa i mig massa onödiga kalorier. Eller nåt. Pizzan innehöll nog så det räcker gott och väl till morgondagen.

Nu ska jag kika på TV innan jag somnar. Alltså jag är fan lika sketslut ikväll med. Skulle kunna gå och lägga mig redan nu men måste försöka vara upp längre än till 20 någon kväll den här veckan! Kämpa Sofie, Kämpa!

//Sofie

Inga kommentarer: