08 december 2013

Känns bättre

Hostar gör jag men det känns bättre idag. Inatt har jag inte alls hostat så mycket så det har varit skönt.

I fredags när vi sov över hos Pontus föräldrar så somnade jag vid sju på kvällen (livad fredagkväll:-) och vaknade när barnen gick upp vid sju dagen efter. Sovit i tolv timmar (med ett gäng hostavbrott men ändå! ) och det var nog precis  vad jag behövde.  Var lite sliten igår med men som sagt idag känns det lite bättre!
Pontus hade snöjour så han plöjde snö mest hela dagen igår. Han kom och hämtade oss framåt kvällen och då hade han hållt på sen tidigt morgon. Lite surt för vi skulle träffat Cissi och barnen igår och gått på julmarknad med det gick ju tyvärr inte...

Men barnen roade sig bra hos farmor och farfar. Åkte kälke efter hundarna, lämnade önskelista till tomten, kollat på "trolltider" och Leah fick sin lugg tilljämnad (om det nu ens är ett ord) av farmor. Frissan vi var hos skulle ju klippa snelugg på Leah och den blev sne. Sne så det såg ut som det var jag som försökt klippa den. Men nu är den rak å fin igen:-)

Pontus och barnen är iväg och åker pulka med Krille, Emma och Ville. Jag har tänkt dra ett varv genom huset med dammsugaren så länge. Vara inne å vila upp mig så jag kanske kan bli helt bra snart. Det vore inte dumt det:-)

//Sofie

Klart Tomten måste få lite pepparkakor också:-) 

Inga kommentarer: