12 december 2013

Trötthetens tid?

Jag är så grymt trött nu för tiden. Fredagen som var somnade jag klockan 19, i måndags gick jag och la mig vid 20 och likaså igår. Dödstrött. Kanske har och göra med att jag inte är helt frisk och fortfarande går på medicin men jag undrar ja...Jag lider verkligen av det här mörkret! Mörkt fram till efter 8 och mörkt igen vid 15-tiden. Nej fy. Nu har snön som kom förra veckan försvunnit också så det är verkligen ännu mörkare.

Men men snart vänder det och går mot ljusare tider. Som jag längtar. Våren, inget slår våren:-)

Har jobbat idag och umgåtts med mina barn nu ikväll. Både de och jag har varit helt övertrötta. Först var de övertrötta och flamsiga och jag var trött och på dåligt humör, sen blev jag övertrött och flamsig och barnen på ilsket humör och låg på köksgolvet och skrek om varandra. Tyckte inte alls om när mamma fånade sig och skulle vara rolig.

Leah ville förresten leka mamma, pappa, barn med mig och det är ju klart man ställer upp. Jag ville vara bebis men det fick jag inte för det skulle hennes brynäs tiger vara. Då tyckte jag att jag kunde vara brynäs tigerns tvilling för då kunde jag ju också få vara bebis men då säger Leah: "Men mamma nej. Du håller på LHC ju! Det går inte!" Haha så rolig hon är.

Köpte förövrigt min sista omgång medicin idag. Vet inte hur stressad, frånvarande jag var sist jag köpte den för jag har inget minne av vad jag betalade för den då. Men idag höll jag på att få en chock när jag skulle betala, 398 kr! Vad fan, jag har alltså lagt 800 kr på medicin den senaste veckan. Fortsätter det så här så är det högkostnadsskydd nästa för min del. Det är jag och pensionärerna:-)

Nej får hoppas det är sista omgången för mig nu. Idag var faktiskt första gången på över 4 veckor som jag kände mig någorlunda som vanligt. Skönt. Se hur natten går. Förhoppningsvis hostfri. *Håller tummarna*

//Sofie

Inga kommentarer: