01 december 2013

Jobbhelgen är över!

Så skööönt! Det har gått bra och jobba men alltid lika skönt när man får signera ut och åka hem.

Pontus han är redig och håller på att storstäda köket. Han har hållit på sen i eftermiddags men jag tror han börjar bli färdig. Gött å ha ett skinande rent kök. Kan vi stryka det från "städalista":-)

Sitter och har kollat in "Solsidan" och väntar på att "Partaj" ska börja. Hade en liten tanke om att vika tvätt men nej. Den rymmer ingenstans. Tar det imorgon.

Ledig dag har vi ju imorgon med födelsedagskalas på agendan. Zeb fyller 3 år. Så nu är han lika gammal som Leah, som fröken Gustafsson går och säger.

Första advent idag med ju. Japp första ljuset har tänts även här hemma. Pontus och jag fikade på varsin köpt lussekatt när jag var hemma på timmar. Hugo och Leah var på rymmen med mormor,morfar och moster. De var på skyltsöndagen på stan. Hade (återigen) fått prova på att åka upp i brandbilen vilket de glatt berättade.

Ja just det. Något annat att berätta är att Hugos säng äntligen är helt klar. Draperiet är på plats och även hans nya matta. Så fint så fint. Se om jag lyckas ta en bild på rummet. Hans rum är aldrig städat längre sen han fick sin loftsäng. För nu är hans rum världens roligaste lekplats. Man kan klättra, leka koja och mysa högst uppe i sängen. Det är grejer det:-)

Nepp nu ska jag äta något. Måste ju ladda upp skrattmusklerna. Eller hostmusklerna.

//Sofie


Inga kommentarer: