18 december 2013

Totaldäckade

I går var ingen rolig eftermiddag/kväll...hela familjen var trötta och på dåligt humör. Värst var Hugo...herregud så övertrötta/arg man kan vara. När barnen väl somnat så somnade jag också. Klockan hade inte ens slagit åtta. Skulle ha jobbat kväll igår men så var det en jobbarkompis som behövde byta så det blev en dagtur istället för min del. Skönt det med tanke på hur trött jag var.

Sitter på jobbet nu och har lite rast. Efter jobbet bär det av å hämta barnen som ska på äventyr hos moster Elin. De ska få sova över där i natt då både Pontus och jag jobbar å det är smått kaos på deras dagis.

Tror inte att jag skrivit nåt om det men deras dagis ska flytta till en fin nyrenoverad lokal (som kommer ligga i samma område som tidigare). Kommunen har kostat på denna renovering bra med pengar så det ska bli riktigt roligt att få se den nya förskolan sen efter alla helgerna när de börjar igen. Så den här veckan håller de på att tömma de gamla lokalerna så därför ska Hugo och Leah få vara hos Elin istället nu de sista dagarna innan juluppehållet. Förskolan får även ett nytt namn så det kommer kännas som ett helt nytt dagis men att alla förskollärarna och kompisarna är de samma:-)

Kul när det satsas pengar inom barnomsorgen tycker jag. Eller överlag när kommunen satsar pengar på vettiga saker å inte lägger fler hundratusen kronor på diverse utsmyckningar i stan. Sånt känns så meningslöst enligt mig då det finns så många andra (viktigare) hål att stoppa de pengarna i.

Tjoflöjt på er, nu ska jag äta lite innan jag måste jobba igen!

//Sofie

Inga kommentarer: