20 december 2013

När barnet somnat



Tar mamman fram Aladdinasken och plockar ut de godaste chokladbitarna. Pontus fick med sig ytterligare chokladaskar idag från jobbet och inte var det någon god denna gången heller. Men i Aladdinasken finns i alla fall några goda sorter. Men Paradis är ju den bästa. Var lite sugen på att köpa med mig en paradisask hem idag när vi var på Willys då de sålde dem så billigt men nej jag köpte ingen. Så onödigt sånt ska jag ju inte sitta och trycka i mig men så sitter jag här ändå och surar över att det är en Aladdinask Pontus fått och ingen paradisask. Ja jag säger då det. Får vara glad över att jag inte har några större bekymmer än så i mitt liv just nu.

Vi har varit lediga i dag och det har varit så skööönt! Bara gått här hemma å pysslat i vår egna lilla takt. Skulle uträtta ärenden på stan men det var ju dömt att misslyckas. Barnbidrag, löning (för vissa), fredag och innan jul...det var kalabalik på stan. Parkering var bara å glömma. Var glad att jag lyckades hitta en parkeringsplats utanför Willys. Blev lite mjölk och annat smått handlat. Hoppas jag ska slippa besöka nån mataffär mer nu innan jul.

Leah och jag gick också på hundpromenad tillsammans med Tina, Zeb och Stella i eftermiddags. Det var inte igår som vi var ute och gick tillsammans med barnvagnarna. Lite nostalgisk och mycket trevligt. Vi kunde ses och uppdatera varandra om vad som hänt och inte hänt. Samtidigt som vi rörde lite på oss. Min första lite längre promenad sen efter lunginflammationen. Det kändes bra. Nu kör vi igen!

Nehepp asså min blogg är verkligen inte mer underhållande än så här just nu. Känns lite tråkigt men rätt som det är kommer inspirationen och blogglusten flygande in i kroppen igen och då ni!
Men tills dess blir det mest sådana här inlägg. Vad jag gjort och vad jag inte gjort.

Puss på er!

//Sofie

Inga kommentarer: