02 december 2013

Det var den måndagen

Känns det som. Det var den lediga måndagen. Imorgon är det jobbelijobbdags igen:-)

Idag har jag och barnen inte gjort så många knop. I alla fall inte på förmiddagen. Gick i pyjamas enda till klockan 11. Så skönt så skönt. Bara gick och plockade lite här hemma, ni vet tömma diskmaskin, lägga i en tvätt i tvättmaskinen, röja undan lite efter barnen.

La mig och läste en bra stund. Fick ligga och läsa helt ostört, det hör inte till vanligheterna men det väldigt uppskattat.

Vi var ju och firade Zeb i eftermiddags också. Det bjöds på fin traktortårta och massa lek. Barnen var trötta och inte alls svårsövda när vi kom hem. Det tycker barnens föräldrar om:-)

Nu ska jag ta och göra mig i ordning för sängen. Inget och se ändå på den där TV:n. Så klart bara för jag verkligen ville sitta och bara slappa i soffan men är det inget vettigt och se kan det lika gärna va för min del. Fortsätta med min bok kanske? Låter lockande. Får nog så bli.

//Sofie

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! det var ett tag sedan man va inne här och kika. Vet inte om du kommer ihåg mig :) Fick Vincent 08 och bloggade på metrobloggen. Väntar knodd två efter 2års försök och tabletter. hehe ser att du fått en till så roligt :) hoppas ni har det bra ! http://metrobloggen.se/sandra89/