25 december 2013

Juldagen 2013

Hur har ni det ute i julSverige? Här är det så bra så. Är själv hemma med barnen och de sover (eller ja de ligger i alla fall i sina sängar). Från Hugos rum hörs Astrid Lindgrens berättaröst om Emil i Lönneberga och från Leahs rum hörs sånger a la Astrid Lindgren:-)

Pontus är iväg och umgås med vänner (leker med en dyr bilbana) så därför är jag själver. Hade velat gå ut och dricka gott och dansat ikväll men det blev tyvärr inte av. Lyxar till det med gott och dricka här hemma i soffan istället. Hittade även en påse Twix nere i matkällaren. Vinst från lördagens julfest:-)

Blev så nostalgisk. Farfar hade alltid en skål med godis stående på sitt soffbord och det var nästan alltid godis från en Twix påse. Har nog inte ätit sånt godis sen han gick bort och det är några år sedan nu. Minnen. 

Fast när jag var liten tyckte jag om alla sorterna i påsen men nja, daim och japp var det som dög ikväll:-) jag å mina chokladproblem! Choklad kan vara det godaste godiset men kan lika gärna bli så fel och bli så äckligt! 

Svärföräldrarna har även varit och hälsat på i kväll annars har dagen inte innehållit något speciellt spännande. En helt perfekt, lugn juldag har vi haft:-)

//Sofie

2 kommentarer:

Jennie sa...

Tänkte va e de för Twixpåse med blandade choklader. Twix e ju Twix.
Men när jag såg bilden insåg jag att du menade Twist.
Var bara tvungen att skriva de. :)

Zouphie sa...

Haha ja jag såg det också när jag läste efteråt. Skrev från mobilen och den diggar uppenbarligen twix mer än twist:-)