13 september 2014

Födelsedagsfirande och dop

Ja i går hann jag inte med min lilla blogg alls. Det gick i ett. Jobbade, åkte hem och gjorde mig i ordning för att sen åka och fira pappa som fyllde år. Kom hem sent så då var det bara hopp i säng. Rätt trött efter en hel jobbvecka. Det var barnen också. Fick sovmorgon i morse i alla fall innan det var dags att göra sig redo för att åka iväg på dop.

Fina Elise döptes och hon gjorde det så bra så. Vaken, pigg och glad under hela tiden:-) Efteråt var det god mat och tårta. Helt proppmätt nu så kommer inte behöva äta mer idag känns det som.

Var och hämta Poker hemma hos mamma och pappa där han fått vara under tiden. Hugo flörtade till sig att få sova där inatt så vi fick bara med oss Leah tillbaka hem. Men det är mysigt att få lite egentid med bara henne.

Ha lånat hem "Pang i Bygget" av pappa så jag ska kolla lite på det nu innan Pontus erövrar TV:n för att se på när Brynäs spelar. 

Leah är också spänd på att se hockey för både morbror Erik och farbror Jocke är och kollar så hon hoppas på att se dem på TV:n:-)

//Sofie

Fina familjen Sjöstedt/Pettersson!
Igår spelades det både bandy och fotboll när vi var och kalasade för pappa:-)

Inga kommentarer: