20 september 2014

Kört Gokart

Presenten vi gav till Per när han fyllde 30 var att vi alla skulle åka iväg för att köra gokart. Så det har vi gjort idag. Det var jätteroligt! Roligare än vad jag trodde. Jag vann ju inte direkt (kom sist) men det gjorde inte så mycket. Kul var det!

Det enda tråkiga var att vi inte fick köra så länge. Jag som aldrig kört innan (jag var faktiskt den enda som aldrig hade kört tidigare. Bara en liten parentes såhär efter att jag nämnt att jag kom sist:-)) tog det ett litet tag för innan jag kom in i det och då var vår tid ute. Så nästa gång får vi boka så vi får köra lite längre:-)  

Vi körde på en utomhusbana i Linköping ute på motorstadion. Kan jag rekommendera! Efter vi kört blev det picknick i gröngräset. Hade ju ingen mobil med mig in när vi skulle köra så tyvärr inga coola bilder på oss i dräkterna och hjälmarna men blev en när vi satt och åt i alla fall:-)

Vi ska samlas här hemma om en stund igen för att äta lite gott och då får även barnen var med.

Hugo spelade ju även match idag och fick medalj. Han är helnöjd även att han släppte in många mål när han var målvakt så hade han ett leende över hela ansiktet. Det är ju så det ska va. Jag var också glad även att jag kom sist:-)

//Sofie

Inga kommentarer: