08 september 2014

Första arbetsdagen var seeeg!

Vaknade upp till mörker och regn imorse. Då längtade jag verkligen tillbaka till varma Rhodos. Men det var bara till att stiga upp!

Genomled jobbdagen (men med ett trevligt avbrott av telefonsamtal från Jennie:-) och hämtade två trötta barn. När vi kom hem satt jag mest och gjorde massa administrativt familje jobb. Både på dagis, skolan och fritids satt de lappar om allt möjligt. Föräldramöte, informationsmöte, fotografering, tidigare stängningsdagar, dagar då fritids och dagis var helt stängda, studiedagar...sen lite tandläkartider och ändringar av skolskjuts och dagis/fritids tider då jag fått ändrade jobbtider för veckan. Det har jag suttit och grejat med hela eftermiddagen. Fan så tråkigt men sånt som måste göras. Inget ansvar jag vill lassa över på Pontus heller då jag ju har mina jobbtider som varierar så mycket (och får reda på så tätt inpå) och dem har jag ju bättre koll på än han:-)

Tog mig ut på en löprunda innan kvällsmaten och det var så skönt i det fina vädret! (Till skillnad från det väder som var på morgonen)

Nu ska jag sova för imorgon blir det jobb igen. Jobbar dag hela veckan lång så då behöver jag verkligen komma i säng i tid.

//Sofie

Inga kommentarer: