07 september 2014

Rhodos 2014

En liten sammanfattning av vår resa tänkte jag ge er här:-)

Vi hade en kanonbra vecka på Rhodos. Första gången vi var där (förutom mamma som varit där en gång tidigare) och jag kan lätt tänka mig att åka tillbaka dit. Vi både på ett hotell som låg en bit ifrån centrum och Rhodos stad så vi åkte en hel del taxi under veckan men det tyckte barnen bara var kul:-)

Gamla stan var underbart fint och mysigt med alla sina affärer och restauranger. Hugo var mäkta imponerad av muren som var runt om hela den gamla delen av stan. Den var häftig:-)

Måste bara säga att barnen var riktigt duktiga under resan och sköte sig så bra. Vilken skillnad att resa med dem den här gången mot sist för tre år sedan! Dels var packningen mycket mindre och smidigare (inga blöjor, välling, flaskor eller vagnar som skulle med) de var så stora och klarade av så mycket själva. Nu gick allt så smidigt och de uppskattade verkligen resan.
Stort plus i kanten att ha med sig ett gäng med fler vuxna också som hjälpte till att underhålla dem, bar dem på sina axlar när de inte orkade gå, tog med dem till poolen när föräldrarna hellre ville gå en sväng till havet...ja ni vet:-)

Hotellet var toppen och med all in clusive var det perfekt speciellt för barnen. Skulle aldrig kunna tänka mig att åka iväg på en sån typ av semester med barn utan all in clusive.

Vi var ute och åt på andra ställen några av kvällar för att få lite variation och det var riktigt mysigt. Drickat var inte det allra roligaste på hotellet men det löste vi med att hitta en bra sportbar som sålde både goda och billiga drinkar:-)

Vi var ett rätt stort gäng som åkte. Det var jag, Pontus, Hugo, Leah, mamma, pappa, Elin, Anthony och Erik. Vi fick ju resan i bröllopspresent och vi kan sammanfatta det med att vi är väldigt nöjda med presenten! Stort tack till er alla:-)

Ja vad har vi gjort annars på resan? Mamma, Erik, Leah och Hugo provade på fiskspa, vi har badat en massa både i poolern på hotellet och olika badstränder vid havet. Vi har shoppat och solat, ätit goda glassar och druckit massa med färsk pressad apelsinjuice. Kollat på urdålig underhållning på hotellet och barnen har varit på minidisco. Spelat en heldel UNO och andra kortspel.

Inga kommentarer: