18 september 2014

Godkväll godkväll!

Har just avnjutit lite te och smörgås i höstvädret. Vi hade så mycket plommon som vi fått och som höll på att bli dåliga så provade att göra egen plommonmarmelad som blev riktigt god! Trodde jag hade misslyckats där ett tag men det tog sig:-)

Förberede även för en efterrätt jag ska göra till helgen samtidigt som jag skulle laga mat samtidigt som barnen fick stora psykbryt. Varför blir det alltid så för? Men vi rodde det i land till sist. Man börjar väl bli rutinerad:-)

Idag har jag varit på jobbet och slutade tidigt så skönt! Hämtade Hugo på fritids för att sen åka och handla mat. Leah ser ni fick jag inte hämta för tidigt. Hon hade gjort väldigt klart för mig att hon skulle äta mellis på dagis. Så det fick hon den här gången. Hon brukar knappt aldrig få vara kvar så länge så hon får vara med på det så idag gjorde vi en fuling för husfridens skull:-)

Hunnit med att träna idag också men snart blir det hopp i sängen. Klockan ringer tidigt imorgon igen men för sista gången den här veckan!  Fredag here we come!

//Sofie

Inga kommentarer: