30 september 2014

Bebisgos

Ledig dag idag. Hugo har varit i skolan och jag och Leah har haft en dag hemma. Eller ja vi gjorde en liten avstickare till dagis. De hade fotografering så vi åkte dit så Leah skulle få vara med på det.

Tycker det är så konstigt det här med skol/dagiskort nuförtiden. När jag var liten tog vi alltid en gruppbild och enskilda kort. Både när jag gick på dagis och i skolan. I år tar Leahs förskola endast gruppbild och Hugos skola endast enskilda kort. Så himla tråkigt! Jag vill ha både och från båda ställena.

Jaja efter Leah varit med och fotograferats så blev det en tur för matshopping. Sen hem och lagade till lite lunch för då fick vi besök av Maria och Elise. Fina Elise hon fick minsann gosa med oss alla:-) Hugo sa nu ikväll att han tyckte vi också kunde skaffa oss en bebis. En som kan heta Einar. Einar? Ja efter fotbollsspelaren. Neymar. Hahaha:-)

Efter deras besök tog jag med mig barnen för att rasta av dem i en lekpark. Mycket välbehövligt för oss alla att få komma ut och göra av med lite energi i det fina vädret.

Jag körde även ett pass på gymmet och när jag kom hem hade Pontus gjort dillkött, sååå gott! Nu sover barnen och Pontus är och åker rullskidor med en kompis. Nej barnen sover inte alls. Barnet sover (Hugo). Leah är vaken...bäst och se vad hon vill.

//Sofie

1 kommentar:

Jennie sa...

N tog kort idag, båda enkilda och grupp!