28 september 2014

Jobbat och beställt säng


Den här sängen blev det! Gjorde en chansning och beställde över nätet. De hade både gratis hemkörning och 15 dagars öppet köp och ett väldigt bra pris. Läste för en gångs skull det finstilta väldigt noga så det inte ska bli några tråkiga överraskningar. Var faktiskt Hanna som skrev och tipsade om den här hemsidan och berättade att de var supernöjda med sitt köp så det känns ju tryggt:-)

Det som var extra bra med den här sängen är att det är förvaring i underdelen och förvaring det är något vi är i stort behov av här hemma.

Den hade även fått väldigt bra omdömen så nu håller vi tummar och tår för att vi ska bli superdupernöjda när den kommer hem hit med. Fast ska jag vara ärlig är allt bättre än den sängen vi har nu.

Vad har jag annars att uppdatera om? Har jobbat idag med men slutade rätt skapligt i eftermiddags så det var väldigt skönt. Nu är min jobbhelg över! Men lik förbannat ska jag ändå upp tidigt imorgon för att då påbörja nästa arbetsvecka men men, jag är ju ledig på tisdag:-) Har ju jobbat ihop med Emelie i helgen så det har gått så bra så. Vi är ju ett för himla bra team alltså:-)

Jag var och hämtade barnen ute hos svärföräldrarna efter jag slutat. Pontus befann sig på fotbollsplanen för att spela årets sista seriematch. Den slutade i förlust. Oj så synd! Då får Pontus påbörja renoveringen av datarummet nästa helg istället för att spela kvalmatch. Himla tråkigt! Men får se det positiva i det för då kanske vi är klara med rummet innan jul:-) För jag är ju en sån människa som alltid ser det positiva i saker och ting. Ni som känner mig läser det här sista med en ironisk ton. Ni som inte känner mig gör förmodligen inte det.

Mohaha nej alltså nu börjar det här inlägget balla ur känner jag. Jag ska gå och lägga mig nu.

Sov gott så gott alla. Det ska jag göra!

//Sofie


Inga kommentarer: