10 september 2014

Sista "vänner" avsnittet

Såg precis det sista avsnittet av "vänner" på 5:an. Usch det är så sorgligt! Inte att Ross och Rachel får vandra för det har man ju väntat på i 10 säsonger (det är ju det bästa) utan att det är SISTA avsnittet. Spelar ingen roll att det sändes 10 år sedan det känns fortfarande lika tomt...tur man kan ta fram boxen och kolla igenom alla avsnitten ännu en gång:-)

Idag på lunchen hade jag dejt med mamma. Vi shoppade present till pappa som fyller år på fredag och åt lunch tillsammans. Jag passade även på att förtidsrösta. Känns bra att ha gjort det.

Hunnit med att prata skit med Hannah i telefon också. Ja bokstavligt talat faktiskt:-) Trevligt att prata av sig och uppdatera varandra om sina liv. Ses ju inte allt för ofta nu när hon fått för sig att bli skåning:-)

Har inte känt mig hundra i kroppen så träning blev det ingen idag. Det misstaget har jag gjort alltför många gånger innan. Se om det försvunnit till imorgon så det inte bryter ut och blir något annat av det.

Barnen sover och Pontus är på fotbollsträning. Är lite sugen på att sätta på säsong ett av "vänner". Är ju ändå inget vettigt att se på TV så ska nog ta och göra det:-)


Hittade förresten det här klippet med Stellan Skarsgård som han höll inför förra valet men som är lika aktuellt inför det här valet. Mycket bra talat av en mycket bra skådis:-) 
//Sofie

2 kommentarer:

Jennie sa...

Såg också., och allra första visades idag. :)

Skauningen sa...

Ja, nog för att vi pratat en hel del skit tidigare, men detta var något annat :D