11 juli 2015

En väldans trevlig maskeradkväll!

Ligger i båten och har det skönt. Hugo och Pontus kör båten och jag och Leah ligger här å myser. Vi är påväg från Sommen mot Asby för firande av Tina som fyllt jämnt.

Kvällen igår var så lyckad! Alla hade klätt ut sig så olika verkligen. Jätteskoj å se☺ Men bästa utklädda var ju Malin och Erik som kom som Morran och Tobias. Så himla bra!

Jag körde på en mindre vågad outfit, lite mer 50-tals high school prom outfit☺ Pontus var tennisspelare och även en nunnan, gladiator, baywatch livräddare ja till och med Gunther var med😄 

Obligatoriska 5 kampen utkämpades också. Jag och Daniel var i lag och vi kom så mycket sist (fast vi vann tipspromenad!) men vad gör det när vi hade kul☺

Musikquiz vart det med (som jag höll i så slapp sitta där och inget kunna för omväxlings skull☺) god mat grillades och så blev det paj till efterrätt. Blev en väldans massa gott dricka också. Ja även mindre gott dricka som ändå dracks...mådde sisådär imorse men efter att ha hoppat i det 16 gradigt vattnet i sjön så vaknade jag mer än väl till liv.

Nu ska jag slå igen mina blå en stund så jag är utvilad ordentligt till nästa kalas sen☺

//Sofie

1 kommentar:

Hannah sa...

Så snygga ni var allihopa :D