20 juli 2015

Shoppat med svärmor

Denna lediga måndag har jag tillbringat i Linköping ihop med Pontus mamma. Vi har gjort både IKEA och Biltema. Vi avlutade med lunch i Mantorp och ett stopp på City Gross för mathandling. Väldigt trevlig dag men det är ju inte klokt så trött man kan bli av att bara gå i affärer!

Det var ingen annan i familjen hemma när jag kom hem så jag somnade till en kvart på soffan och det var så skönt!

Annars fick jag rycket och började packa upp allt jag köpt och det i sin tur ledde till att jag var tvungen att börja rensa i ordning bland allt i bokhyllan. Så nu är det ordning och reda där och även i alla lådorna i skrivbordet.

Poker och jag tog oss en kvällspromenad som blev till en riktig power walk. Herre min gud vi (eller jag i alla fall) höll på att bli helt uppäten av alla mygg! Och knott och flugor och all annan skit som surrade runt i luften och på mig. Usch...


Har just nattat barnen och har tänkt mig att jag ska sätta mig och göra ett träningsprogram. Pontus och jag har ju kört en del TRX här hemma men jag ska prova att lägga upp ett eget stationspass. Tänkte köra på samma upplägg som när jag tränat det på gymmet. Träna 30 sekunder vila 10 i 60 minuter 10 olika stationer med olika övningar. Se om jag kan knåpa ihop nåt som vi kan köra imorgon.

Annars så jävlas fortfarande Blogger appen med mig så det kommer bli sämre med inlägg här tills jag löst det problemet. Inget kul att jag måste blogga från datorn för då kommer det inte alls bli lika ofta jag kan skriva eller inlägg utan bilder. Känns lite trist. Måste försöka kunna lösa det på nåt sätt. Skam den som ger sig!

//Sofie 

Inga kommentarer: