07 juli 2015

Sommarpratarna- Mannheimer & Apelgren


Gud så underbart sommarpratarprogram! Suttit och lyssnat på det samtidigt som jag vikt den där förbannade tvätten.. Men nu är den vikt och inlagd där den ska vara. Var verkligen längesen jag gjorde det sist. Hittade massa träningskläder i botten på korgen. Jag har inte tränat på över två veckor. Tyvärr känner jag för jag hade verkligen behövt det men tiden! Tiden har varit fylld av massa annat nödvändigt så det har inte hunnits med.

Så är det ibland. Får ta nya tag. Har som mål att ta mig till gymmet ikväll! Ska bara ta tag i att göra alla andra måsten här hemma först. Känner att jag vill passa på att göra sånt nu när barnen inte är hemma och jag har tid och möjlighet. Ska ju bland annat förbereda båten så den är full av alla saker vi behöver. Ska premiäråka iväg med den på fredag så då måste den vara i ordning och däremellan ska det ju jobbas och ha sig med så man får passa på när vi har tid.

Men imorgon är jag faktiskt ledig! Jobbade heldag idag med så ska bli skönt att ha en ledig dag. Eller ja jag ska till ögonläkaren som förmodligen kommer ta större delen av dagen men ändå:-)

Hepp nepp dags ¨å göra lite nytta så jag kan ta mig iväg till den där gymmet sen. Och sen ska jag ligga i soffan hela kvällen för imorgon behöver jag inte ställa klockan! Eller i alla fall inte ställa den så tidigt.

//Sofie  

Inga kommentarer: