30 juli 2015

Firat Hugo 7 år!

Idag har vi haft kalas för Hugo. Han fyller år imorgon men vi har haft kalaset för familj och släkt idag då jag jobbar imorgon och sen är det tävling i sommarodden på kvällen.

I förmiddags så var jag och Leah och gjorde ärenden på stan inför kalaset. Leah köpte bland annat en egen present till storebror att ge imorgon.

Haft fullt hus här i eftermiddag. Bjöd på grillade hamburgare och en tårta med LHC logga på efter Hugos önskemål. Så snygg och så god var den☺

Blev lite fotbollsspelande i trädgården, lek och bus och såklart presentöppning. Hugo fick massa fint som han tackar så mycket för!

Vi har haft tur med vädret (ja mätt med den här sommarens väder så att säga) inget regn under hela kalaset. Det kom nu istället så skönt att vi slapp det då.

Nu är jag helt sletslut efter att ha röjt undan allt här hemma. Ska ta och sova snart då klockan ringer tidigt imorgon. Dels för jobb men även för att sjunga för världens bästa Hugo på hans rätta födelsedag. Tänk att för 7 år sedan låg jag inne på förlossningen vid den här tiden och hade djävulskt ont och ut kom världens finaste pojke❤

//Sofie 


Inga kommentarer: