24 juli 2015

Loppisar i Tranås

Tänkte göra ett litet inlägg om de olika loppisarna som finns här i stan. Jag vet av egen erfarenhet att det kan vara svårt att hitta något bra samlingsställe där man kan läsa på om vad det finns för olika loppisar i olika städer. Så min tanke är att det här inlägget kanske kan vara till hjälp om det är någon som ska till just Tranås för att gå på loppis och vill vet vad det finns för några:-) 


Röda Korsets second hand butik Kupan ligger på Ågatan 11 och har öppet tisdag-torsdag 10-18 och fredag-lördag 10-14. En fin och fräsch butik med en del prylar men mest kläder till både herr, dam och barn. 


 Eriks Hjälpen ligger på Storgatan 20 och har öppet tisdag-onsdag 10-18 och fredag-lördag 10-14. Också en väldigt fräsch butik som har allt från kläder, möbler, leksaker, textilier, skor, porslin och massa annat. 


 BoIS Loppan ligger på Vasagatan 2 och öppetiderna är tisdag-torsdag 12-17 fredag 11-17 och lördagar 10-13. Här finns allt i en salig röra och till riktiga fyndpriser! Billigaste loppisen i stan, helt klart! 


Ekorrarnas loppis ligger också på Storgatan närmare bestämt nummer 1. Öppetiderna är tisdagar och torsdagar 11-18 fredag-lördag 10-14. Här finns det mesta! Oftast kan man göra fynd här men är det populära saker så sätts priserna därefter. 


Second hand Pärlan finns på Ågatan 19. Öppetiderna är måndag-tisdag 12-18 och onsdag-fredag 10-18. Det är en jättemysig butik med inriktning mot kläder. Rent och fräscht med bra priser! 


Det här är de loppisarna som ligger mest centralt. Alla ligger på eller i nära anslutning till Storgatan så man kan lätt gå emellan dem. 

Hoppas att det kan vara till hjälp för nån. Jag vet som sagt själv när jag varit i andra städer och vill gå på loppis att det då har varit svårt att kunna hitta. Visa hemsidor har samlat en del loppisar men sällan att alla finns med eller att det står vad för slags loppis det är.  

Nu är jag så sugen på att åka runt på en riktig loppisrunda någon dag! Åh det måste bokas in:-)

//Sofie 

1 kommentar:

111213 sa...

Tack för tipsen :) får bli Tranås snart! // Hanna