24 juli 2015

Loppisrunda i vår lilla stad


Hugo och jag drog på en liten loppisrunda idag. Jag kom på att jag knappt varit på en loppis på hela sommaren så jag fick lite panik och var bara tvungen att få gå på lite loppisar. Hugo var inte sen med att vilja hänga på. Så det blev en liten Hugo och mamma tur på stan. Så roligt att få lite egentid med honom plus att han är väldigt rolig att gå på stan med. Hugo är så intresserad och han har ögonen öppna och hittar saker. Leah har inte alls det tålamodet att gå i affärer/loppisar. Hon är mer lik sin far när det kommer till sånt.


Hugo han gjorde många fynd. Han var även så omtänksam och tänkte på sin lillasyster så när han hittade en liten väska som Leah skulle tycka om köpte han den till henne för sina alldeles egna pengar.

Jag lyckades fynda två klänningar för den totala summan av 50 kr. Som hittat:-)


Sen hittade jag även en annan klänning som jag så gärna ville ha! Men tyvärr var den i helt fel storlek... Jag provade en exakt likadan när jag var i Västerås i våras. En långklänning från 70-talet. Så himla fin! Men den gången köpte jag den inte och jag ångrar mig så! Hittade den nu inne på en av loppisarna vi var på idag och blev så himla glad! Sen blev jag ledsen när jag insåg att den inte passade. Tänk om jag skulle ha sån tur att jag kan hitta klänningen en gång till i framtiden och då i rätt storlek? *hoppas hoppas*

//Sofie  

Inga kommentarer: