23 februari 2016

Arg på mycket

Sakerna på bilden är de jag är arg på. Ser kanske inte mycket ut för världen men låt mig förklara.

Först så fick vi hem ett brev igår angående att Leah ska börja skolan i höst. Dock har hon blivit placerad på en helt annan skola än Hugo. En skola som ligger längst bort från oss av alla skolor. Okej där ljög jag men en av skolorna som ligger längst bort från oss.

Tror det kan vara en jättebra skola så det är inte för den delen jag är arg på beslutet utan det är att vi ska behöva ha våra barn på olika skolor som ligger jättelångt från varandra. En till anledning till att vi vill ha Leah i samma skola är att vi trivs väldigt bra med Hugos skola och personalen som jobbar där.

Leah har varit inställd sen länge på att hon med ska få börja på samma skola som Hugo. All personal där känner igen Leah och har pratat med henne om att det ju snart även är hennes tur att få börja där och att de tycker det ska bli så kul att Hugos lillasyster ska få komma och gå hos dem.

Har liksom inte funnits på kartan att hon skulle hamna på en annan skola. Har skrivit en överklagan och ja nu är det bara vänta och se. Men jag tänkte inte ge mig i första taget i den här frågan!

En annan sak jag är arg på är att jag i december beställde hem en elektrisk fotfil som visade sig vara från ett mycket oseriöst företag (konkurspriser.se). Beställ aldrig något därifrån vad ni än gör! Efter väldigt mycket om och men så fick jag hem filen idag. Vad är det då jag får hem? Inte den
fotfilen från scholl som jag klickade hem utan en från någon okänt märke som inte ens fungerar!

Nu jävlar är det krig. Jag ger mig inte, jag ska ha tillbaka mina 180 kr! Ingen stor summa men jag hatar verkligen och bli lurad. Såna där företag ska inte få komma undan.

Mixerhelveten gick ju sönder igår med (såklart) så den ska jag också se till att vi får utbytt. Vi har bara haft i några veckor och sen igår när Pontus skulle skölja ur den så sprack skiten.

Tur jag har lite och göra när jag är ledig i dagarna två nu☺

Tänk när jag är pensionär, jag kommer ju inte göra annat då. Hatar å bli blåst. Rätt ska vara rätt!

//Sofie

1 kommentar:

Hannah sa...

Du kommer bli världens argaste tant :D <3