29 februari 2016

Stort Grattis till Oscarn!

Så himla roligt att vakna upp till nyheten att Alicia Vikander vunnit en Oscar inatt! Så himla häftigt!

Det är inte ofta en svensk eller ens en skandinavisk skådespelare är nominerad och när vi väl får en nominerad så är det till en så tung kategori som bästa kvinnliga biroll som vi (Alicia) dessutom vinner.

Jag älskar Oscarsgalan och förr kunde jag sitta uppe och kolla på den men det gör jag aldrig längre. Jag älskar galor överlag. Inte för själva galorna i sig utan för alla vackra klänningar! Jag älskar att sitta och kolla när alla skrider in på röda mattan i sina vackra (ibland mindre vackra) skapelser.

Jag kan sitta och kolla på nobelmiddagen också men det enbart för att se alla klänningar. Det är så roligt att se! Jag älskar ju klänningar och särskilt att få kolla in alla dessa vackra som man själv aldrig kommer komma i närheten av.

Jag tycker ju de där programmen på TLC om när de letar brudklänningar och ibland klänningar till tränorna är lite småkul att kolla på. Jag fastnar lätt men då återigen för att få se alla de olika klänningarna.

Skulle jag drömma hej vilt så skulle mitt drömjobb få vara och arbeta i en sån butik. Åh så roligt att få hjälpa till och hitta den rätta klänningen till nån som ska gifta sig. Få gå i en butik hela dagarna och frossa bland alla dessa klänningar. Vad roligt det skulle få vara!

Och nej jag tror inte jag skulle tröttna. På kunderna möjligen men inte på klänningar:-)

I alla fall så vill jag bara säga Stort Grattis till vår svenska stjärna Alicia! Du inte bara vann, du var även grymt snygg i din klänning!


//Sofie 

Inga kommentarer: