12 februari 2016

Godmorgon fredagen den 12 februari!

I eftermiddag så påbörjar jag min andra jobbhelg på rad så kan inte påstå att jag har någon direkt fredagskänsla snarare måndagskänsla

Men jag jobbar dag imorgon så kan iballa fall se Melodifestivalen hemma med de bästa och det är ju inte helt fel☺

Startade denna dagen med att köra spinning. Så skön start på dagen! Önskar att jag kunde ta mig upp så tidigt och träna även när jag inte ska på pass. Energin jag får av att börja dagen så är ju guld värd.

Hunnit med att ta en långdusch där jag hann med att göra inpackning av håret. Ätit frukost, kört igång en maskin tvätt som även hunnit bli klar och häng samt lagt i en till. Dammsugit hela huset och skrivit inköpslista. Sitter nu med frukosten framför datorn och ska skriva klart en jobbansökan jag påbörjade igår samt läsa klart en del i min studiebok.

Leah och jag ska dra in och handla sen också. Skönt att vara i mataffären skapligt när det är fredag. Brukar vara en del andra människor som är ute och ska handla då med☺

PS: Så roligt att jag lyckats få hela 3 kommentarer här i bloggens senaste 5 inlägg. Vet inte när det hände sist. Jag brukar inte bry mig om jag får kommentarer eller ej men det är väldigt kul när det händer:-)

//Sofie


Inga kommentarer: