18 februari 2016

Problem med strumpor

Övriga familjen här hemma lider av en väldigt konstig och dålig vana. Så fort de kommer hem så tar av sig sina strumpor och lägger dem lite överallt runt om i huset. Helst på de mest opassande ställena man kan lägga ett par använda strumpor på.

För det första skulle jag aldrig ta av mig strumporna. Jag är en frusen person som går med raggsockor på fötterna året om typ. För det andra om jag nu (mot all förmodan) skulle ta av mig strumporna så fort jag kommer innanför dörren så skulle jag INTE lägga dem på bordet!

Det är den värsta delen med att alla familjemedlemmar lägger sina använda strumpor lite varstans.

Igår hittade jag Leahs strumpor på vardagsrumsbordet, Hugos strumpor på hallbyrån och Pontus som hängt sina äckliga strumpor på ryggstödet precis vid matbordet. De hade likagärna kunnat ligga på matbordet så kanske ska va glad att han i alla fall hängt dem på ryggstödet.

Pontus har alltid varit en sån som tagit av sig strumporna och den egenskapen har även Hugo och Leah ärvt. Inte mig emot att de tar av sig strumporna om det inte varit för att de lägger dem på de mest opassande ställena!

Häromdagen klagade Hugo på att han blivit blött om ena strumpan. Vad gör ungen? Knölar av sig den när han står vid köket och lägger den på närmaste stället. På köksbänken... Jag kommer införa böter för varje strumpa jag hittar som ligger där den inte bör ligga.

Som det ser ut just nu kommer jag bli väldigt rik☺

//Sofie


Inga kommentarer: