16 september 2018

Det onda örat

Solen sken igår förmiddags så jag stoppade i mig värktablett och så for vi ut på skördemarknaden i Asby. Elin och Minna kom också dit med Leah som de hämtat upp hos mamma och pappa. Hon ville så gärna sova över där när vi var där i fredags och friade pappa.

Vi hann väl bara komma dit så kom det in mörka moln och himlen öppnade sig. Tog skydd inne i ett tält där de sålde fika, men regnet ville minsann inte ge med sig. Jag var verkligen inte klädd för regn (hade inte ens ett paraply med mig) och bra var jag ju inte heller så det blev att vända och åka hem nästan direkt. Tråkigt men så blev det.

Barnen hittade farmor och farfar så de blev kvar med dem medans Pontus och jag åkte hem. Kände mig inte alls pigg då och örat värkte rejält. Men det hindrade inte från att stanna till och ta en liten snabb sväng in på en loppis. Vi åker alltid förbi den loppisbutiken men jag har aldrig varit där inne. Så igår tyckte jag allt att vi kunde stanna till en sväng bara för att kika lite snabbt.


Den här fina blåa skålen hittade jag för endast en tjugo så den fick följa med hem. Man kan omöjligt ha för många fina skålar:-)


Hittade även den här stora fina duken som räckte till hela vårt matbord. Det är inte ofta jag hittar så stora fina gamla dukar så passar så blev extra glad över den här:-) Trettio kronor fick jag betala så rena rama fyndet!

Sen blev lördagen väääälidgt lugn för min del. Växlade mellan soffan och sängen. På kvällen kom svärmor hem med Hugo (Leah ville sova över där med så det fick hon) och de hade köpt med hämtmat som vi åt. Sen blev det soffhäng resten av kvällen innan jag tog mina tabletter och somnade. Jag börjar på riktigt få ont i hela kroppen efter en veckas stillasittande/liggande. Reser mig upp och bara går runt emellanåt för att sträcka på kroppen.

Jag fick sova sisådär inatt med då jag vaknade från och till hela tiden av öronen som värkte. Värst är det ju när jag ligger ner på något av öronen. Då trycker det värre än någonsin.

Så den här söndagen bli superduperlugn den med. Det får bli ett samtal till vårdcentralen imorgon med så det blir tyvärr inget jobb för min del då heller. Det här är mer än segt just nu...vill bli friskt och ha energi i kroppen. Kunna jobba, kunna höra normalt och orka träna igen.

Det hör andra är för segt som sagt...

//Sofie


Inga kommentarer: