17 september 2018

Ont det gör ont

Det gör ont i hela örat! Ja, fy så vidrigt det här är. Igår och idag har varit hel överjävligt med öronen. Det är inte bara det att det gör ont inuti själva örat utan även utanpå. Är röd, varm och helt svullen i hörselgången så det även syns på utsidan. Jag har liksom inget svart hål in i örat längre utan är så svullen så det är bara en svart springa in i örat på mig. Hörseln är väldigt nedsatt just nu.

Återigen har jag fått en helt ny respekt för alla människor som verkligen lever med hörselnedsättningar. Jag tog mig ork och åkte in en sväng till stan för att hämta ut ett paket. Det var jättejobbigt att vara bland surret av alla människor. Jag hade jättesvårt att bara höra vad hon i kassan sa. Jag får anstränga mig dubbelt så mycket för att höra vad folk säger. Telefon är värst just nu..

Lyckades ha kontakt med vårdcentralen idag och läkaren valde att sjukskriva mig hela den här veckan med. Så nu hoppas jag att jag kan bli lite piggare de här dagarna. Är trött på att ha ont. Det gör ont även när jag äter, nyser, hostar, gäspar etc. När jag gör olika rörelser med ansiktet så hugger det tag i örat med.

Fast med värktabletter i kroppen går det bra så jag överlever ju även om det börjar bli extremt segt att gå hemma...

//Sofie 

Inga kommentarer: