23 september 2018

Familjemiddag

Igår åkte vi till Linköping för att rasta oss lite. Vi hamnade på Pinchos där vi åt mat. Det var så himla gott så när kvällen kom var vi fortfarande mätta:-)


Vi  har varit och ätit där med barnen en gång tidigare och de har pratat om att de vill äta där igen så det passade ju bra igår. Det var vi och andra barnfamiljer som hängde på låset när de öppnade vid klockan två.

Sen åkte vi hemåt med ett stopp hos mamma och pappa för att hämta Ebbe som varit där under tiden. Pontus skulle sen iväg på sin whiskeykväll så direkt efter vi hämtat Ebbe åkte vi för att lämna av honom.

Barnen och jag hade sen egen myskväll här hemma. Till barnens (framförallt Hugos) lycka så visade de Norrköpings match igår. Vi har normalt inte alla sportkanalerna (så jäkla dyrt ju!) men då och då kan vi se en del matcher. Allt för att vi ska bli lockade att vilja fortsätta kunna se alla matcher.


Så vi dukade upp med chips och kollade på fotbollen. Den slutade med vinst för Norrköping så alla här hemma var glada och nöjda. Sen blev det att kika på Duellen på SVT innan det blev sängen för oss alla. Jag är inte helt hundra än alltså.

Det har verkligen känts idag. Jag vaknade och hade så jävla ont i bihålorna. Längesen jag hade så ont. Sprayat nässpray för fullt och ätit ännu mer värktabletter. Jag och Pontus däckade bredvid varandra i sängen. Han pga bakfylla och jag av bihålorna. Vaknade upp och hoppade in i duschen så nu känns det bättre. Hoppas det får fortsätta så för jag orkar bara inte vara mer sjuk...

//Sofie 

2 kommentarer:

Jennie sa...

Drinken som Hugo har är så himla god 😍🍹

Zouphie sa...

Ja den är god! Många av drinkarna är annars väldigt söta, till och med för ett gottegris som mig🙈