07 september 2018

En tacofredag

Jag kände mig piggare igår kväll så idag blev det jobb. Vet inte om det var det smartaste då jag fortfarande har ont i bihålorna, men jag var ju inte "ligga i sängen dålig" så kände att jag kunde jobba.

Det träliga är att innan när jag känt av trycket från bihålorna så har det varit under ögonen på mig. Men nu känner jag av även i pannbenet. Sjukt jobbigt och jag blir så himla trött av det.

Som tur var hade vi en väldigt lugn och skön dag på jobbet så det gick bra ändå:-)

Åkte och handlade mat efter jobbet ihop med stans alla andra människor. Fy för att behöva gå in i en mataffär på fredageftermiddagar...

Barnen hade beställt tacos till middag så det behövdes inhandlas några saker till det.

Barnen och jag lagade maten medan Pontus var ute och körde med trimmern/klippte gräset. Vi köpte oss en åkgräsklippare för ett tag sedan och det är det bästa vi köpt tror jag. Tar ju bara en fjärdedel av tiden att klippa gräset nu. Vi har funderat på robotgräsklippare, men med tanke på hur smidigt det går att klippa med åkgräsklippare så hamnade planerna på att köpa robotgräsklippare låååångt ner på priolistan. Priserna har ju dessutom sjunkit rätt bra på åkgräsklippare sen alla andra började köpa robot.

Leah gick all in med dukningen till middagen och gjorde till och med bordsplacering:-)



Två som var riktigt taggade för mat:-)


Nu blir det fredagshäng i soffan. Mer orkas inte med en kväll som denna. Så skönt med helg!

//Sofie 

Inga kommentarer: