10 september 2018

Feberns tid är här

Eller vad är det de säger i den där reklamen?

Jag mådde inget vidare under hela gårdagen. Vaknade och kände mig pigg, men så fort jag gjorde något blev jag helt matt och ingen energi över till något.

Tänkte att klär man sig lite fint så livar det ju alltid upp!


Ja lite bättre ett litet tag blev det ju:-)

Pontus var iväg på ett eget äventyr igår precis som Leah. Pontus han åkte rullskidor ut till Asby och därifrån rodde han hem Karin (vårt lilla sommarskep) och ifrån hamnen så sprang han sen hem. Han gjorde sitt egna lilla monstertriathlon. Jag hade aldrig fått för mig att göra det.

Leah hade en heldag med moster igår så jag körde in henne till tågstationen så åkte hon själv pendeln dit. Andra gången i sitt liv hon åkte pendeln och första gången hon gjorde det själv. Hon klarade det alldeles utmärkt:-)

Så jag hade en väldigt lugn dag här hemma igår vilket var rätt skönt. Mellan varven när jag kände att jag hade lite energi i kroppen så passade jag på att lägga ut lite av barnens urvuxna vinterkläder på facebookloppisen. Annars blev inte så jättemycket gjort igår här hemma.

Fick feber sen med så jag är väldigt sliten i kroppen. Känner inte alls för att vara hemma och vara sjuk mer och vet ni vad det mest deprimerande är? Det här är bara början av den långa hösten och vinter och alla dess baciller. Fy fan för en med kronisk bihåleinflammation.

//Sofie 

Inga kommentarer: